4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

joi, 5 aprilie 2012

Prima ședință de Permanență din acest an, în Episcopia Spaniei și Portugaliei


La sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei din Villalbilla, Madrid, a avut loc marți, 3 aprilie, prima ședință a Permanenței Consiliului Eparhial din acest an, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Timotei. Pe ordinea de zi s-a aflat, întâi de toate, proiectul Catedralei Ortodoxe Române din Madrid, în acest sens fiind prezent și arhitectul Fernando Boga, care a expus detaliat stadiul construcției.
S-au căutat soluții pentru adunarea fondurilor necesare continuării lucrărilor, fiecare venind cu propuneri, astfel încât campania de strângere de fonduri va continua. Oricine poate face donații pentru Catedrala Ortodoxă Română din Madrid, în conturile afișate pe site-ul nostru, la secțiunea Catedrala românilor din Madrid – ajută-ne să o construim!.
Au fost discutate și problemele pastoral-misionare, administrative, social-filantropice și economice identificate la nivelul parohiilor, precum și activitățile de ordin catehetic și educativ pe care fiecare preot le desfășoară în mijlocul credincioșilor, cu accent pe tematica stabilită în acest an în Patriarhia Română, și anume Taina Sfântului Maslu și îngrijirea bolnavilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu