4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

luni, 20 februarie 2012

O seara binecuvantata….



In seara zilei de 5 februarie in parohia ortodoxa Villarrobledo s-a tinut Taina Sfanta a Maslului, oficiata de catre preotul paroh Daniel Cucul insotit de catre fratele geaman al domniei sale, preotul Cucul Gheorghe-Cristian, preot paroh in nou infiintata parohie ortodoxa din Manzanares.
Socotim ca a fost o binecuvantare de la Dumnezeu sa avem in umilul nostru locas de rugaciune la o mare Taina a bisericii noastre ortodoxe pe cei doi preoti frati, care ,ca si tatal domniilor lor preotul Cucul Gheorghe, au ales a sluji Domnului, incercand pe aceasta cale a aduna pe toti romanii din parohiile ce le-au fost incredintate, si din satele din jur, in sanul bisericii noastre stramosesti. Prin cuvantul de invatatura rostit, parinti le-au amintit crestinilor sa nu uite de unde au plecat, care le este credinta si mai ales sa nu uite dulcele grai stramosesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu