4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

miercuri, 3 octombrie 2012

Finalizarea lucrarilor de reamenajare a locasului nostru de rugaciune





                In urma discutiilor avute cu proprietarii localului unde desfasuram activitatile religioase, s-a obtinut marirea spatiului cu 25 de metri patrati, astfel ca dupa Sfintele Sarbatori ale Invierii Domnului s-au inceput lucrarile de reamenajare a locasului de rugaciune.

        Astfel, profitand de acesti 25 de metri patrati s-a amenajat un Sfant Altar mai incapator, despartit de restul bisericii printr-o catapeteasma , obtinand astfel o imagine cat mai apropiata cu a unui Sfant Altar din orice biserica ortodoxa. La lucrarile de reconstructie a Sfantului  Altar, conduse si supravegheate de catre parintele paroh, am avut parte de ajutorul credinciosilor parohiei noastre, care au participat fie prin sprijin financiar, fie au luat parte activ la lucrari(vezi filmul lucrarilor aici).
        O data terminate lucrarile de reconstructie a Sfantului Altar, s-a trecut la reamenajarea intregii  bisericii prin achizionarea de icoane si obiecte de cult necesare pentru savarsirea serviciilor religioase. Asadar, prin milostenia  mai multor credinciosi, biserica noastra s-a imbogatit cu:

- Icoanele Sfintelor Praznice Imparatesti precum si a celorlalte sarbatori importante de peste an;
-Cristelnita noua pentru savarsirea Sfintei Taine a Botezului;
-  Cruce din lemn sculptata pentru Sfantul Altar;
-Trei prapori brodati;
- Patru stihare  pentru copiii  ipodiaconi care  stau alaturi de parintele in Sfantul Altar;
-Un nou rand de vesminte visinii pentru intreaga biserica (Sfanta Masa, perdele si inchinatoare)
-  Icoane pentru catapeteasma cu cei 12 Sfinti Apostoli;
- Un rand de vesminte visinii pentru parintele paroh.
-Doua aparate de aer aconditionat (pentru incalzirea/racorirea locasului de rugaciune)

Multumim tuturor celor care au sustinut,  dupa putinta fiecaruia, aceste lucrari, reusind astfel sa avem astazi un locas de rugaciune in mijlocul caruia credinciosii ortodocsi romani sa se simta mai aproape de Dumnezeu si de casa, totodata. Dumnezeu sa le rasplateasca jerta pe care au facut-o. 




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu