4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

joi, 18 octombrie 2012

Hristos impartasit copiilor din Parohia Ortodoxa Villarrobledo


          Stim cu toti ca toamna este anotimpul in care se numara bobocii. Putem spune ca am facut si noi acest lucru in cadrul parohiei noastre primind cu bratele deschise pe cele mai tinere vlastare ale  comunitatii  ortodoxe romane din oras, la orele de religie organízate de catre parintele paroh Cucul Daniel si sustinute de doamna preoteasa  Adelina  Maria Cucul.
Acest proiect a demarat in data de 6 octombrie , iar orele de religie vor avea loc saptamanal, in fiecare sambata de la ora 12 la sediul Caritas din oras. Nadajduim ca Bunul Dumnezeu ne va indruma spre o cat mai buna organizare si implementare a acestui proiect in randul copiilor si tinerilor romani ortodocsi din Villarrobledo.




Realizarea acestor cursuri de invataturi crestin-ortodoxe sunt dedícate copiilor cu varste cuprinse intre cinci si optsprezece ani. Ne dorim ca prin participarea la aceste cursuri copiii nostri sa se apropie mai mult de Sfanta Biserica, sa realizeze insemnatatea Sfintelor Taine, sa afle importanta Sfintelor Sarbatori, sa cunosca vietile sfintilor si nu  in ultimul rand, sa isi redescopere tara natala cu obiceiurile si traditiile ei, sa vorbeasca si sa scrie cat mai bine in limba romana si de ce nu, sa se cunoasca mai bine intre ei si sa lege prietenii cu alti copii de aceeasi nationalitate.
Multumim Preasfintitului Episcop Timotei pentru binecuvantarea pe care ne-a dat-o pentru realizarea acestui proiect, precum si pentru manualele de religie care ne-au fost oferite.
Multumim, de asemenea, parintelui  catolic Juan Miguel, pentru sala de curs din sediul Caritas care ne-a fost pusa la dispozitie. 




Adelina Maria Cucul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu