4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

vineri, 23 septembrie 2011

Slujba de Sfintire


Duminica 18 septembrie 2011, in parohia ortodoxa din Albacete, a avut loc un important eveniment pentru credinciosii de acolo. Cu binecuvantarea Ps Timotei,episcopul Spaniei si Portugaliei s-a savarsit sfintirea locasului de rugaciune cu hramul Sfantul Dionisie Exiguul, amenajat de catre preotul paroh Sebastian Hogea cu ajutorul credinciosilor intr-o hala industriala.
Deoarece spatiul in care s-a amenajat locasul de rugaciune nu este proprietatea parohiei, ci este doar inchiriat, PS Timotei a savarsit slujba de sfintire a mesei din Sfantul Altar, urmand ca intr-un viitor(speram) nu foarte indepartat, sa se poata  face sfintirea deplina a bisericii proprii a parohiei Albacete.


La slujba de sfintire a fost invitat si preotul paroh din parohia Villarrobledo, preotul Cucul Daniel. Slujba, la care a participat si un grup destul de numeros de credinciosi din parohia noastra (in jur de 40 persoane), a fost foarte frumoasa si avand in vedere ca era si duminica dupa Inaltarea Sfintei Cruci, credinciosii prezenti s-au bucurat de o preafrumoasa si inaltatoare predica tinuta de catre PS Timotei.









Vasile Tomoiaga

Poze:Vasile Tomoiaga



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu